Mats Blogg


Nedan finner du mina några av mina dagliga reflektioner. En del skulle nog kalla det för dagbok men jag väljer kort och gott att bara kalla det "reflektioner". Vill du kommentera något är du välkommen att göra det under Feedback.

torsdag, juni 29, 2006

00:17 - Fäst (ning)

Fäst
Fäst,
originally uploaded by matsatmorot.
Idag hade vi fest i Varbergs fästning med jobbet och våra respektive, en mycket kul och trevlig tillställning! I många fall var det idag första gången jag träffade de respektive. En observation är att de verkar kunna delas in i två tydliga kategorier; gelikar och komplementer... :-) Eventuellt behöves denna slutsats arbetas vidare på men det var ändå intressant att få möjligheten att träffa alla.


tisdag, juni 20, 2006

22:54 - How about that...

How about that...
How about that...,
originally uploaded by matsatmorot.

Nu är det MINST 38 år utan förlust mot England. How about that Mark?

Här kan man tyckas att vi svenskar dominerar scenen, men faktum är att det säkerligen sitter 200 engelsmän bakom oss på den engelska krogen i Coventry. Antar att 2-2 var det bästa som kunde hända; vinst = stryk (förlust), förlust = förlust, oavgjort = praktiskt taget vinst i sammanhanget... :-)


lördag, juni 17, 2006

16:05 - Målgång

Målgång
Målgång,
originally uploaded by matsatmorot.
Efter att ha suttit och väntat på båtarna passerar här till slut Pirates of the Caribbean mållinjen vid Älvsborgsbron. Skulle inte bli förvånad om det är över 1000 båtar här som följer målgången vid Volvo Ocean Race. Skulle ge en peng för att få vara med på en av båtarna...


fredag, juni 16, 2006

22:26 - Invigning

Invigning
Invigning,
originally uploaded by matsatmorot.
Vi har just passerat igenom Götatunneln, gåendes är den ganska lång...


måndag, juni 12, 2006

20:12 - Sjösättning

Sjösättning
Sjösättning,
originally uploaded by matsatmorot.
Så var det då äntligen dags, sjösättning av Harriet. Årets enda krux var vattenpumpen som först inte ville vara med. Nu har vi just passerat Fiskebäck i strålande väder och 24 grader i skuggan. Livet är allt bra besvärligt ibland... :-)


lördag, juni 10, 2006

19:22 - Sjörök

Sjörök
Sjörök,
originally uploaded by matsatmorot.
Vi får avsluta lackningen på grund av sjöröken som drar in från havet.


Archives

maj 2006   juni 2006  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?